Yüksek crp ggt

  • Tekrar Merhabalar hocam 63yaşında şeker tansiyon ve troid hastası olan annemin verdiği tahlilde crp23(referans 0_8) Ggt 67(6-42) Alt 31 Ast 28 Wbc 11.3(4-10.5) Sedimantasyon 19 (0-20) İdrar tahlili temiz. boyunda kireçleme var. Naprosyn muscoflex panto verildi İlaçları 3 gündür içiyo terleme üşüme ishal oldu Değerlendirip tavsiyede bulunursanız çok memnun olurum

  • Doktor Cevabı: Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Merhaba çok geçmiş olsun crp biraz sınırda yüksek ilaçları kullanıyor rahatlamı dediniz ishali var tekrar değerlendirmekte fayda var, covid içinde test yaptırmak gerekir hayırlı günler dilerim. 09.03.2021 12:59 tarihinde cevapladı.

4 görüntüleme0 yorum

Son Paylaşımlar

Hepsini Gör

Merhaba Hocam Annemin iki hafta önce yapılan biyopsi sonucunda "tiroid sağ lob da önemi belirsiz atipi" tanısı konuldu ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Biyopsi yapılırken nodul 6*4 mm büyüklüğün

Merhaba Tip2 şeker hastalığından ameliyatla kurtulabilir miyiz? Bağırsaklarda yer değiştirme ameliyatı yapılıyormuş böyle bir şey mümkün mü acaba ? Ameliyat içinde yüksek bir maliyet çıkarılıyor başar

Fizyolojik Koitus Egzersiz Laktasyon Gebelik Uyku Stress Patolojik Hipotalamik-hipofizer sap hasarı Granülomalar İnfiltrasyonlar Radyoterapi Rathke kleft kisti Travma (Sap kesisi, suprasellar cerrah