Gebelikte tsh

  • Merhaba Ayşe hanim ben dogum yapali 2.5 ay oldu size yazmıştım. Gebelik döneminde tsh hep 10'un altında t4 normaldi. Dogumdan 2 ay sonra t4 ve tsh ikisi de düşüktü sizin dediğiniz gibi bir endokrinoloji bölümüne gittim tahlil sonuçlarım bu sefer Tsh 46 referans araligi 0,27-4,22 T4 3,13 araligi 9,3-17 T3 0,99 araligi 2-4,4 Estrad ol 10,2 araligi 60,4-232 Kortzol 217 araligi 60-184 Growoth, fsh,lh normal aralikta Simdi randevu bulamıyorum kontrolüm 25 gun sonra ne yapmalıyım? İlgilenip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun

  • Doktor Cevabı: Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU Dahiliye - İç Hastalıkları Merhaba çok geçmiş olsun, herhangi bir tiroid ilacı kullanıyor muyuz, önceki soru ile tekrar birleştirip atarsanız sevinirim, hayırlı günler dilerim 07.05.2021 15:33 tarihinde cevapladı.

20 görüntüleme0 yorum

Son Paylaşımlar

Hepsini Gör

Merhaba Hocam Annemin iki hafta önce yapılan biyopsi sonucunda "tiroid sağ lob da önemi belirsiz atipi" tanısı konuldu ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Biyopsi yapılırken nodul 6*4 mm büyüklüğün

Merhaba Tip2 şeker hastalığından ameliyatla kurtulabilir miyiz? Bağırsaklarda yer değiştirme ameliyatı yapılıyormuş böyle bir şey mümkün mü acaba ? Ameliyat içinde yüksek bir maliyet çıkarılıyor başar

Fizyolojik Koitus Egzersiz Laktasyon Gebelik Uyku Stress Patolojik Hipotalamik-hipofizer sap hasarı Granülomalar İnfiltrasyonlar Radyoterapi Rathke kleft kisti Travma (Sap kesisi, suprasellar cerrah